Σχετικά με εμάς

Θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στην Ψυχόπλευση.

Υπάρχουν στιγμές που οι προκλήσεις της ζωής μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε συγκλονισμένοι και απομονωμένοι και μπορεί να είναι δύσκολο να μιλήσετε για το πως αισθάνεστε σε εκείνους που είναι πιο κοντά σας. Αυτές τις στιγμές μπορεί να επωφεληθείτε από μια επαγγελματική υποστήριξη με την μορφή συμβουλευτικής ή ψυχοθεραπείας ώστε να βοηθηθείτε να κατανοήσετε και να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που σας εμποδίζουν στην καθημερινότητα σας.

Όλη η ομάδα της Ψυχόπλευσης αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο της ψυχικής υγείας ειδικούς σε μια σειρά από πολλούς θεραπευτικούς κλάδους, από τη γενική συμβουλευτική μέχρι την ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία που σέβονται και τηρούν τους Κανόνες Ηθικής και Δεοντολογίας και εποπτεύονται από διαπιστευμένους επόπτες και από έμπειρο ψυχίατρο και μπορούν να σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε και να αντιμετωπίσετε θέματα όπως:

Άγχος, Κατάθλιψη, Εθισμοί, Συν-εξάρτηση, Σχηματισμός και διατήρηση δυσλειτουργικών σχέσεων, Χαμηλή αυτοεκτίμηση, Γενικό αίσθημα ανησυχίας και ζωή χωρίς νόημα, Πένθος, Σωματική και Σεξουαλική κακοποίηση, Τραύμα, Αυτοτραυματισμός, Θέματα Φύλου και Σεξουαλικότητας κ.ά.

Το ταξίδι σας με το «καράβι» της Ψυχόπλευσης θα φροντίσουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές για εσάς. Σε ήρεμα «νερά» όπου τα ζητήματά σας θα διερευνηθούν με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους άνετους και φιλόξενους. Πιστεύουμε ότι ένα καλό περιβάλλον συμβάλει τα μέγιστα στη θεραπεία. Σε όλο το θεραπευτικό σας ταξίδι θα σας βοηθήσουμε να δείτε την τρέχουσα κατάσταση σας με άλλο φως, βάθος και σαφήνεια, να αλλάξετε παλιές και άχρηστες πεποιθήσεις και συναισθήματα για τον εαυτό σας και την ζωή σας.

Μπορεί αυτό το ταξίδι να είναι το πιο σημαντικό που θα κάνετε ποτέ

Είμαστε παθιασμένοι με την προοπτική βελτίωσης της ψυχικής σας υγείας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλα τα άτομα ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή ή εθνικότητα, τον πολιτισμό, τις ειδικές ανάγκες, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το κοινωνικοοικονομικό επίπεδο.

Η Ψυχόπλευση κατανοεί ότι η ψυχοθεραπεία δεν είναι προσβάσιμη σε όλους λόγω οικονομικών δυσκολίων. Επομένως, μπορούμε να σας προσφέρουμε θεραπεία χαμηλού κόστους με έναν από τους ειδικευόμενους ψυχοθεραπευτές μας, πάντα υπό την επίβλεψη των ειδικών μας.

Η επιστημονική ομάδα της Ψυχόπλευσης

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque